Ollaan sitten kunnolla rikollisia

No niin. Tekijänoikeuslaki on kaikessa älyttömyydessään mennyt läpi ja siis lainvoimainen jos Halonen lain hyväksyy. Halonen on onneksi sen verran usein repäissyt nimitysrumbissa ja muissa vastoin ennakko-odotuksia, että minussa elävä pieni optimisti toivoo hänen hylkäävän lain. Valitettavasti en oikeasti usko näin käyvän.

Ollakseni nyt sitten rehellisesti ja kunnolla rikollinen ilmoitan julkisesti kopioineeni jo useita kopiosuojattuja levyjä. Sen lisäksi olen toisessa blogissani julkaissut ohjeet suojattujen PDF:ien tulostamiseen ja DVD-levyjen sisällön muuntamiseksi MP3-muotoon. En aio niitä poistaa ja aion taistella niin perus- kuin kuluttajaoikeuksieni puolesta. Molemmissa yllä mainituista ohjeista neuvotaan miten voidaan kopiosuojauksia kiertää.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.