Koiraihminen

Tällä viikolla viikkovitonen kyselee lemmikkiaiheisia kysymyksiä…

 1. Oletko kissa- vai koiraihminen? Miksi?

  Koiraihminen. Tarvitseeko tuota enempää perustella?

 2. Mitä kivaa on akvaariokaloissa?

  Jaa. Enpä oikeastaan tiedä. Muistan niitä pentuna meillä olleen ja kyllähän niitä oli ihan hauska välillä seurailla, mutten oikein jaksa niistä kuitenkaan innostua.

 3. Mitä pidät eksoottisista kotieläimistä kuten boakäärmeistä tai isoista karvaisista hämähäkeistä?

  No, Annan ansiostahan meiltä löytyy kakadu, joten en ainakaan voi ihmisiä niiden ottamisesta kauheasti kritisoida. Niin kauan kun eläin saa elää jokseenkin luontaista elämäänsä eikä aiheuteta luonnonvaraisille eläimille ongelmia eksottisetkin lemmmikit käyvät. Ai niin… Lasketaanko kuollut riista pakastimessa eksoottiseksi kotieläimeksi?

 4. Mikä on mielestäsi kaikkein oudoin/jännin/hassuin kotieläin?

  Eiköhän se Kasvin siili ole aika kärkipäässä. Siinä on tällaista kotimaista eksotiikkaa yllin kyllin.

 5. Onko sinulla kotieläintä/-eläimiä? Miksi?

  Kuten todettu, onhan noita. Olen aina halunnut koiran (silloinkin kun niitä pienenä ja vähän isompana pelkäsin) ja nyt niitä on mahdollisuus pitää useampiakin. Miksikö? No, ihan yksinkertaisimmillaan ne tarjoavat seuraa ja hyvän syyn ulkoiluun. Eikä löydy kovinkaan helposti parempaa stressin poistajaa kuin sylissä tai vierellä rentona makaava, jota rapsuttaa.

Pitäisiköhän sitä vihdoinkin muuten ryhdistäytyä ja blogata vähän aktiivisemmin? Ideoita olisi pää täynnä, mutta jotenkin kirjoittamiseen ei vain tunnu löytyvän puhtia.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.