Lauritsalan lukio

Maikkari ainakin uutisoi eilen Lauritsalan lukion saamasta uhkauksesta Jokelan koulumurhiin liittyen. Eihän asia minua muuten koskettaisi, mutta olen koulun entinen oppilas.

Ja oppilas joka kaverinsa kanssa teki Doomiin (ja Doom2:een) pari kenttää, joissa kuviteltiin olevan syyslukukauden ensimmäinen koulupäivä samaisessa koulussa. Pyrimme olemaan uskollisia koulun mittasuhteille ja huonejärjestykselle, mutta silloinen Doom ei tukenut monikerroksisia rakenteita, joten ihan tarkkaa siitä ei tullut.

En tiedä uskaltaako tällaista enää tunnustaa, mutta jokunen tunti tuli vietettyä sen jälkeen kuljeskellen pitkin “koulumme” käytäviä ammuskellen. Ja niin kaverista kuin minustakin on tullut sen jälkeen (ainakin enimmäkseen) yhteiskuntakelpoisia kansalaisia.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.