Muutoksen tuulia

Pitkä hiljaisuus on johtunut monestakin eri asiasta. Päällimmäisenä on kuitenkin ollut tämän blogin tietynlainen päämäärättömyys. Aloitin SL:n kirjoittaakseni kirjoituksia uusmediasta kurssia varten. Kurssin päätyttyä blogi on toiminut epämääräisenä kirjoituspaikkana ja ainakin osittain mahdollisuutena vuodattaa pelastustoimen asioista.

Työpaikan vaihtaminen on osaltaan vähentänyt intoa kirjoittaa pelastustoimen asioista, vaikka aiheista ei sillä saralla olisi pulaa. Samalla olen vielä enemmän harrastustoiminnassa alkanut kiinnittää koiriin ja valokuvaukseen huomiota. Joten tulevaisuudessa tulen enemmän painottamaan koiria ja valokuvausta kirjoitusten aiheina. Tosin pelastustoimikin saa varmasti oman osansa merkintöjä.

Muutoksiin liittyy myös tulevia muutoksia itse ulkoasussa. Anna suunnitteli jo jonkin aikaa sitten yhtenäiset ulkoasut niin randomfirelle, shutterclicksille ja SL:lle. Kahdessa ensimmäisessä uusi ulkoasu on ollut käytössä jo pidempään, tulevan viikon aikana päivitän se vihdoinkin myös tähän.

WordPressin version sentään päivitin taustalla jo ajan tasalle…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.