Väliaikaisasunnon riemuja

Ollessamme kahden kodin välissä olemme päätyneet asumaan hetken aikaa vuokra-asunnossa. Asunnossa, jossa voi nukkua ja kylpeä, mutta pesukoneelle ei ole kunnollista poistoliitäntää. Saati sitten sopivaa paikkaa.

VirityksiäSiispä pseukone on sijoitettu vinottain niin, että ovi mahtuu juuri ja juuri menemään kiinni. Koska pesukoneen mukana tulevaa u-putkea ei luonnollisestikaan ole enää tallella (missä ei muka ole kiinteää poistoveden liitäntää pesukoneelle?), piti meidän turvautua luoviin ratkaisuihin veden johtamiseen varmasti pönttöön.

Ongelmana meillä oli siis se, että jos pelkän pöntön kannen avulla poistoletkua emme saaneet suunnattua riittävän hyvin. Ilman tätä viritelmää osa poistovedestä nimittäin tuli pöntön kannen alta pesuhuoneen lattialle. Lattialle, jossa kaadot ovat päin seiniä ja pesukoneen ja viemärin välissä on lista. Joskus ihmettelen mitä remontoijien päässä oikein liikkuu. Ainakin tämä asunto vain odottaa kosteusvaurioremonttia…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.