flatcoated retriever in water returning a seagull

Tapaus Metsästysmuseo – selkeää parannusta ehtoihin

flatcoated retriever in water returning a seagull

Note unlike my typical blog posts this post is fully in Finnish. It is a follow-up to my previous post in Finnish dealing with a particular photo competition and it’s less than ideal rules. This time I can gladly note that there has been a change for the better.

Kirjoitin ennen vuoden vaihdetta Metsästysmuseon hieman kyseenalaisin ehdoin varustetusta valokuvauskilpailusta. Sain alku viikosta iloisena yllätyksenä Metsästysmuseolta sähköpostia, jossa todettiin että runsaasta palautteesta johtuen kilpailun/lahjoituskampanjan ehtoja on muutettu.

Nyt “kilpailun” sivulla kilpailun tavoitetta on selkeytetty ja kuvien lähettäjälle tehdään moni asia erinomaisen hyvin selväksi. Jo sivun otsikko – lahjoita noutajakuvasi museoon – kertoo hyvin mistä on kyse. Enää ei ole lahjoituskampanjaa piilotettu kilpailun alle vaan kuvien keruutarkoitus tulee hyvin selväksi.

Vaikka en vieläkään ole täysin tyytyväinen kuvien käyttöehtoihin ei niissä ole mitään suoranaisesti väärää ja ne ovat erittäin hyvin ja selkeästi ilmaistut. Hatunnosto Metästysmuseolle sääntöjen miettimisestä uudelleen!

Tassun Janegalamity

1 thought on “Tapaus Metsästysmuseo – selkeää parannusta ehtoihin

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.