Pelastuskoiraa muistaen

Pelastuskoiratoiminta on sattuneesta syystä aina kiinnostanut, mutta poikien aktiivinen kouluttaminen siihen on jäänyt. Toisaalta syykin siihen on selvä: siinä vaiheessa kun pelastuskoirat kutsutaan paikalle olen todennäköisesti jo jokusen tovin ollut paikan päällä työtehtävissä…

Tyytyväisenä kuitenkin nostan esiin tavan, miten Jenkeissä on muistettu kuollutta pelastuskoiraa (via). Vaikka Jenkeissä usein tehdään suomalaiseen makuun ehkä liiankin suuri haloo monesta asiasta, olen aina kateellisena katsellut minkälaisen kunnioituksen ja arvostuksen poliisit ja palomiehet saavat kuollessaan. On myös mukava nähdä, että nelijalkaiset pelastajat saavat oman osansa tästä kunnioituksesta.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.