Diesel-mies

Jokainen ohjelmoija varmasti tietää tilanteen kun ohjelmassa on jokin bugi ja oikean koodin kohdan aukaistessa välittömästi näkee mistä vika johtuu…

No, eilen sain kokea vastaavaa sivustakatsojana autojen suhteen. Uskollisessa Monassamme on ollut ongelmia polttoaineen syötön kanssa. Luottokorjaajamme totesi, että hänen osaamisensa dieseleistä loppuu kesken ja sanoi soittavansa diesel-miehen apuun. Kävin eilen Monan kanssa diesel-miehen luona ja tuomio tuli heti konepellin auettua kun olin ensimmäisen oireen ehtinyt kuvata.

Mona-parka hörppii ilmaa tulevan polttoaineen sekaan, joten ei liene ihmekään jos esiintyy ajoittaista nykimistä ja moottorin sammumista. Hetken diesel-mies manaili, että vika on yleinen niin Fordeissa, Volvoissa kuin uusissa mersuissakin. Ja lähes samaan hengenvetoon totesi rakentavansa tilalle volkkarin ratkaisun. Ei ihme, että olen sisimmissäni ollut aina volkkarimies.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.